Da tatuaje! Astazi vorbim despre tatuaje 🙂 … O parte dintre noi aleg sa le poarte in suflet, o parte au curajul si le astern pe hartie, o parte si mai curajosi, aleg sa arate si celorlalti din jur ce-i defineste … Toti avem tatuaje, ar fi pacat sa ignoram asta 🙂 … Da e vorba de nuanta si de ce nu? De acceptare … Tot pomeneam de acceptare, e cel mai bun reminder sa-ti aminteasca unde esti, unde trebuie sa ajungi si ce nu trebuie sa mai repeti … Si da amintesc mereu ca nu poti scoate din context doar prezentul, dar nu pentru a defini ce s-a intamplat in trecut si nici pentru a indemna spre visare, dar imi place sa vad toata povestea … Ar fi pacat sa derulezi pe repede inainte, sau sa pui stop … nu ar mai fi asa de amuzant 🙂 …

Da e placut sa admiri unele “tatuaje” spune mult despre personalitatea celui care le poarta, spune multe despre felul lui de a fi … Ca orice simbol are o poveste si ca orice poveste poate fi fabuloasa chiar si prin simplitatea ei … Eu am ales sa le afisez in scris, intr-un loc unde ma definesc a fi eu si da recunosc! Ai nevoie de mult curaj pentru a accepta abordarea asta … Sa te lasi dezbracat de prejudecati, dar la finalul zilei … zambesti fericit! Si da recunosc! Uneori fericirea e dublata de putina oboseala … dar ce lucru poti face fara efort?

Unele “tatuaje” pornesc din durere, dar “construind” in jurul lor toata povestea, observi frumusetea si bucuria si te intrebi mirat ce a putut genera aceasta frumusete! Unele raman in interiorul tau si desi par cicatrici, e o lectie importanta si un indemn ca mai poti visa si a doua oara! Astfel observi ca in conjuncturi diferite si cu oameni diferiti in jur, unele evenimente sunt cu totul altceva si nu seamana de loc cu fricile tale, chiar daca pana la un punct aveau un fundament real … SI astfel inveti ca desi “D-zeu iti repeta lucruri pana tu le inveti!” si putem pune egal oricand cu Universul … desi e o tema mult prea larga si nu vreau sa o dezvoltam acum … vei invata ca durerea e definita de tine, la fel si bucuria si fericirea, deci poti repeta lucruri care in trecut nu au iesit prea bine si acum in alt context sa fie un dar si o binecuvantare si sa reusesti ceva ce nici tu nu ti-ai inchipuit …

Da e vorba de acceptare si sa accepti si abordarea celorlalti! Si uneori observi ca un cuvant iti poate schimba o stare, iti poate schimba intreaga zi sau intreaga viata! Unele “tatuaje” pot fi cicatrici, unele pot fi simbolul unei povesti frumoase, din ambele variante poti invata destule, trebuie doar sa deschizi ochii, sa privesti, sa admiri si sa intelegi varianta “autorului” … Si de ce nu?! Sa nu judeci! Am un supervizor care imi “masoara pasii” si nu puteam sa-l dezamagesc 🙂 desi uneori tu cu tine in aceeasi incapere e cam incomod 🙂 …deci inclusiv “Sa nu judeci!”!

Da “tatuajele” iti amintesc sa te culci cu zambetul pe buze, sa multumesti cand te trezesti pentru lucrurile care dau savoare zilei de astazi, sa-ti aminteasca atunci cand ai impresia ca ai cazut si tu ai gasit mereu o carare sa iesi din “mlastina”! Si ca simti o mare alinare si o bucurie atunci cand impartasesti cu ceilalti chiar si frumusetea unui tatuaj … Astfel observi ca singur alegi culorile cum sa-ti “pictezi” viata si singur alegi cand incepi sa o faci!

Categories: Doar Eu

Adrian

M-am nascut intr-un orasel mic de provincie, e locul unde am descoperit dragostea fata de natura, fata de porumbei, fata de oameni, e locul care m-a fascinat si locul care mi-a daruit cele mai multe bucurii. Cand uit ca sunt mai bine de 20 si ceva de ani de cand lucrez in IT, ascult jazz, sau Blues-rock ... Impartasesc toate aceste bucurii cu cativa Prieteni, nu foarte multi, pentru ca nu sunt atat de darnic, dar nici foarte zgarcit. Obișnuit să privesc doar in alb si negru, nu cred ca deosebesc prea bine nuantele de gri...si cred ... nici nu ma definesc. Cand mai ramane ceva timp, cred eu ca-mi place sa rasfoiesc cate o carte, as prefera istorice...dar nu e musai si nici nu fac o regula din asta. Cand am ceva de spus despre Columbofilie scriu pe www.aspigeons.ro. In rest imi ocup timpul printre servere si script-uri.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *