Astăzi am ales sa scriu doar pentru mine, și am ales să scriu despre ceea ce îmi place.

Îmi plac oamenii?!

Îmi plac oamenii simpli, pentru că în simplitatea lor nu au timp de minciuni!
Îmi plac oamenii inteligenți, pentru că un om inteligent nu este obligat să mintă, el găsește răspuns și rezolvare la orice!
Îmi plac oamenii simpli, pentru că oferă răspunsuri simple și nu fraze întortocheate și lipsite de conținut!
Îmi plac oamenii care știu să se coboare la nivelul tău, dar au abilitatea să te ridice la nivelul lor, dar fără a face caz din asta. Pentru că sunt conștienți ca mai au și ei de învățat! Și oricând roata se poate întoarce!
Îmi plac oamenii constanți, pentru ca ei pot oferi stabilitate, ei știu ce e răbdarea, pentru că ei aleg să repare lucruri și doar ei te pot învața ce înseamna loialitatea!
Îmi plac oamenii loiali, pentru că ei nu se vând și nici cu tine nu va face lucrul ăsta!
Îmi plac oamenii care nu rămân doar consumatori de informații!
Îmi plac acei oamenii care știu să zică Mulțumesc și atunci se vede recunoștința în ochii lor! Ei nu recită fraze pompoase pentru a se auzi vorbind! Pentru că ochii vor exprima mereu ce ai în suflet!
Îmi plac oamenii care pot sădi flori în orice loc. Pentru că acei oameni pot face un colț de rai în jurul lor!
Îmi plac oamenii care îți oferă Prietenia fără a cere nimic în schimb, pentru că ei știu să aprecieze lucrurile de preț!
Îmi plac oamenii care îți oferă mereu un răspuns, chiar dacă timpul lor este limitat!
Îmi plac oamenii care nu uită de unde au plecat! Pentru că ei sunt conștienți că toate aceste etape i-au ajutat!
Îmi plac oamenii care au curaj! Pentru că ei au mereu capacitatea sa spună: Mulțumesc, Te iubesc, Iartă-mă. Pentru că doar un om care are curaj își va asuma să spună lucrurile așa cum le vede el!
Îmi plac oamenii care își asumă, pentru că ei au coloană vertebrală!
Îmi plac oamenii care deși viața a lăsat urme adânci asupra lor, ei aleg mereu să facă bine! Pentru că oricine poate face rău, dar prea puțini bine!
Îmi plac oamenii care prin prezența lor te îmbogățesc! Pentru ca ei știu să scoată la “suprafață” ce e mai bun în tine, acei oameni vor reuși să-ți transforme defectele în calități!
Îmi plac oamenii care vorbesc foarte puțin despre ceea ce știu, dar pot vorbi ore în șir despre ceea ce fac.
Îmi plac oameni! Și voi căuta mereu oameni care să-mi vorbească despre toate acestea, sau poate să mă învețe parte din ele!
Îi iubesc pe acei oameni care mi-au explicat acele lucruri care acum mie îmi plac, locul lor e în inima mea.
Îmi pare rău dacă nu am putut iubi în egală măsură, dar cu siguranța am oferit timp și credit în egală măsură, dar cu toții mai avem de învățat!

Categories: Doar Eu

Adrian

M-am nascut intr-un orasel mic de provincie, e locul unde am descoperit dragostea fata de natura, fata de porumbei, fata de oameni, e locul care m-a fascinat si locul care mi-a daruit cele mai multe bucurii. Cand uit ca sunt mai bine de 20 si ceva de ani de cand lucrez in IT, ascult jazz, sau Blues-rock ... Impartasesc toate aceste bucurii cu cativa Prieteni, nu foarte multi, pentru ca nu sunt atat de darnic, dar nici foarte zgarcit. Obișnuit să privesc doar in alb si negru, nu cred ca deosebesc prea bine nuantele de gri...si cred ... nici nu ma definesc. Cand mai ramane ceva timp, cred eu ca-mi place sa rasfoiesc cate o carte, as prefera istorice...dar nu e musai si nici nu fac o regula din asta. Cand am ceva de spus despre Columbofilie scriu pe www.aspigeons.ro. In rest imi ocup timpul printre servere si script-uri.

2 Comments

Tatiana · October 29, 2023 at 3:19 pm

,, îmi plac oamenii constanți, pentru că ei pot oferi stabilitate, ei știu ce e răbdarea pentru că ei aleg sa repare lucruri și doar ei te pot învăța ce înseamnă loialitatea!”

    Adrian · November 1, 2023 at 1:39 pm

    Vă mulțumesc!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *