Înainte de a face orice schimbare, vezi mai întâi ce dorești să schimbi?! Vezi ce ți se aplică, vezi ce ți se potrivește? Și vezi dacă lucrurile pe care dorești să le schimbi îți si produc rău? Sau te țin pe loc?! Dacă nu poți privi detașat, nu vei ști ce vrei să schimbi! Și odată ce un lucru îți produce “rău” înseamnă ca ai și raspunsuri de ce se întâmplă asta?! Pentru că sigur vei avea tendința să cauți răspunsuri în alta parte!

Folosește-te de legea compensației și vezi concret de ce un lucru nu funcționează? Dacă nu ai toate răspunsurile riști să alimentezi în loc să remediezi! Ca să reușești să atragi un lucru mai întâi trebuie sa înțelegi acel lucru! Universul nu funcționează pe jumătăți de măsură! Plecând de la lucruri aparent banale … dacă nu vrei sa fii mințit, tu trebuie sa experimentezi asta, deci primul pas e ca tu sa nu minți … E simplu! Daca nu vrei sa fii înșelat, nu înșela! Ca un lucru sa functioneze, trebuie sa-l înțelegi, să experimentezi! Abia cand găsești răspunsuri poți si schimba!

Nu poți fi duplicitar! Universul nu accepta asta! Nu poți cere și bani și in acelasi timp să urăști banii! E un exemplu … de cerc vicios. În primul rand orice e bazat pe sentimente contradictorii si nu în ultimul rând pe ură… sunt lucruri care trebuiesc rezolvate! Te poti ajuta singur/a, fara nici un ajutor din exterior și dacă ai răbdare raspunsurile vor veni negresit! Poți lua bucata cu bucata orice lucru pe care vrei să-l schimbi, sau să-l îmbunătățești. Poate rezolvarea e chiar la tine … poate tu faci ceva greșit … poate tu atragi prin gandurile tale negative stări negative! Și nu in ultimul rand, atunci cand un lucru funcționează perfect, nu-l schimba!

Tu ești cel mai bun filtru! Atunci cand știi ce-ți dorești și atunci cand creezi un echilibru, lucrurile se așează de la sine! Mediul ți-l poți selecta singur/a! Ceea ce atragi vine din credința ta, din felul tău de a fi și din felul cum ceri acel lucru!  Nu poți cere lucruri in care nu crezi, sau nu ești dispus/a să le practici! Abia când te privesti obiectiv, poți atrage ceea ce ți se potrivește! Și dacă reușești sa nu te minți, cu siguranta vei avea ceea ce-ti dorești!

Cand oferi jumătăți de măsură, fii sigur/a ca asta vei primi! Tot inseamna tot si nu se refera la lucruri mari! Orice lucru măreț are la baza lucruri mici, dar care au un pret aproape nemăsurabil! Și ca să atragi un lucru? Învațâ mai întâi să-l oferi! Legea compensației nu se referă la volum, se refera la intenție si la acțiune!

Atunci când te vei îndrepta spre oameni și lucruri cu care tu rezonezi, vei atrage la fel! Până atunci învață să exersezi! În primul rând învață sa exersezi ce trebuie sa ceri, cum trebuie să ceri și dacă e necesar să ceri?! Și până la a cere  … învață sa oferi ceea ce ceri! Viața se simplifică extrem de mult atunci când știi concret ce vrei, când și daca e necesar sa spui da și la fel de important cand să spui NU!

Abia când privesti totul degajat și fără frica, vei atrage liniște! Liniștea de a construi orice … pas cu pas … Și nu trebuie să faci mare lucru … doar să exprimi clar ceea ce vrei!

09.Ziua a IX a - Doar Eu!

 

 

 

Categories: Doar Eu

Adrian

M-am nascut intr-un orasel mic de provincie, e locul unde am descoperit dragostea fata de natura, fata de porumbei, fata de oameni, e locul care m-a fascinat si locul care mi-a daruit cele mai multe bucurii. Cand uit ca sunt mai bine de 20 si ceva de ani de cand lucrez in IT, ascult jazz, sau Blues-rock ... Impartasesc toate aceste bucurii cu cativa Prieteni, nu foarte multi, pentru ca nu sunt atat de darnic, dar nici foarte zgarcit. Obișnuit să privesc doar in alb si negru, nu cred ca deosebesc prea bine nuantele de gri...si cred ... nici nu ma definesc. Cand mai ramane ceva timp, cred eu ca-mi place sa rasfoiesc cate o carte, as prefera istorice...dar nu e musai si nici nu fac o regula din asta. Cand am ceva de spus despre Columbofilie scriu pe www.aspigeons.ro. In rest imi ocup timpul printre servere si script-uri.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *