Linistea!? O cauti in cele mai bizare moduri, alergi…alergi spre locuri si oameni care de cele mai multe ori te vor dezamagi! Linistea? O gasesti doar in interiorul tau si doar atunci cand nu iti mai faci asteptari de la nimeni si de la nimic! Doar cand esti linistit cu tine mai poti oferi si ceva celor din jur.

Epuizati de jocul meschin al societatii in care traim, alergi pe carari care de cele mai multe ori te duc spre nicaieri, alergi spre oameni care de cele mai multe ori iubesc mai mult intonatia cuvintelor decat sensul lor, spre locuri care nu iti inspira nimic dar care consideri ca te vor atrage!? Te amagesti iar si iar, poate poate gasesti ceea ce se contureaza in mintea ta, dar ti-e frica sa rostesti pentru a nu parea doar cuvinte puerile! Aproape tresari ca un copil speriat cand intalnesti oameni care au aceleasi trairi sau cred in lucrurile în care crezi cu aceeasi tarie, atunci te bucuri, vezi ca totul nu e doar in mintea ta… Atunci!? Atunci cand intalnesti astfel de oameni, inveti sa vorbesti, inveti sa te exprimi, inveti sa nu-ti mai fie frica pentru fiecare fraza rostita! Da cat de greu e sa te iubesti pe tine! Si cat de greu e sa oferi si altora fara nici o teama, fara teama ca tot ce oferi e in zadar!

Alergi atat de mult, aproape pana la epuizare si linistea e la un pas de tine, trebuie doar sa deschizi ochii, trebuie doar sa-i tii deschisi, trebuie doar sa alegi, cautam linistea in cele mai intunecate locuri, alergam haotici spre locuri si oameni care nu au nici o treaba cu linistea noastra… Nu pentru ca asa vor ei…suntem diferiti si asta ne facem sa simtim diferit, vei invata! Dar tarziu vei invata ca nu poti rezona cu oricine! Și cei cu care incepi sa rezonezi trebuie sa-i pastrezi ca pe ochii din cap!

Alergam folosind doar ratiunea, aproape “îngropand” inima, alergand uitam de vise, uitam de noi, uitam de unde am putea sa ne extragem seva, fascinati de falsitatea plasticului care il tinem ca un talisman zi de zi, fascinati de multe ori chiar si de ipocrizie, alergand cautand orice numai linistea nu!

Linistea o gasesti cand scapi de prejudecati si de falsitatea uneori dusa la extrem de cei din jurul nostru, linistea o gasesti cand esti dezbracat de tot si de toate! Doar atunci cand o gasesti, poti imprastia liniste in jurul tau, pana atunci doar alergi! Spre ce? În orice caz nu spre liniste! Linistea o gasesti langa oameni care iti devin dragi prin simplitatea lor, oameni care te fac sa transmiti si tu la randul tau, oameni care fara sa faca un efort iti dezleaga toate gandurile, oameni langa care te poti dezvolta cursiv, oameni de la care inveti si fara sa vrei predai si tu la randul tau. Nu cauta linistea in locuri care nu au nici o legatura cu tine, pentru ca vei gasi doar zbucium, daca faci un efort sa-ti exprimi ideile, inseamna ca nu esti in locul potrivit! Linistea inseamna cursivitatea, inseamna sa nu faci efort, indiferent de efortul depus! Linistea nu te obliga in nici un fel si nici nu are asteptari! Linistea se joaca doar cu gandurile tale si are rabdare sa le dezvolti! Linistea o gasesti in tine nu o cauta la altii, altfel vei fi fascinat doar de “tablourile” altora!

Traieste in armonie cu tine si lasa Universul sa-ti ofere linistea de care ai nevoie! Sa te dezvolti tu, sa ai rabdare sa asculti cum altii se dezvolta, sa ai rabdare sa asculti cum altii au trait in liniste, sa ai rabdare sa privesti in liniste spre lucrurile frumoase… Linistea o gasesti doar ascultand linistea, in nici un caz in agitatia altora … Pentru ca doar atunci nu te vei mai simti niciodata singur, cand ai liniste poti vedea cum tot Universul te insoteste in periplu tau prin viata!

Categories: Doar Eu

Adrian

M-am nascut intr-un orasel mic de provincie, e locul unde am descoperit dragostea fata de natura, fata de porumbei, fata de oameni, e locul care m-a fascinat si locul care mi-a daruit cele mai multe bucurii. Cand uit ca sunt mai bine de 20 si ceva de ani de cand lucrez in IT, ascult jazz, sau Blues-rock ... Impartasesc toate aceste bucurii cu cativa Prieteni, nu foarte multi, pentru ca nu sunt atat de darnic, dar nici foarte zgarcit. Obișnuit să privesc doar in alb si negru, nu cred ca deosebesc prea bine nuantele de gri...si cred ... nici nu ma definesc. Cand mai ramane ceva timp, cred eu ca-mi place sa rasfoiesc cate o carte, as prefera istorice...dar nu e musai si nici nu fac o regula din asta. Cand am ceva de spus despre Columbofilie scriu pe www.aspigeons.ro. In rest imi ocup timpul printre servere si script-uri.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *